csrf
Vitessevoorelkaar logo
Vitessevoorelkaar

Gezellige en Sociale KookVrijwilligers

Hou je van koken en heb je een warm hart voor je medemens. Iriszorg zoekt enthousiaste kookvrijwilligers die vanaf oktober 2024 aan de slag willen. Wat ga je doen Samen met onze gastvrouw ga je heerlijke maaltijden bereiden voor 15 cliënten. Het gaat vooral om ouderen die jouw kookkunsten en gezelschap enorm zullen waarderen. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 4 uur per keer en je kunt zelf bepalen hoe vaak je komt: wekelijks, vaker of minder vaak, het is allemaal mogelijk. Je zult koken in onze prachtige, nieuwe keukens die zich in de gezellige woonkamers van onze nieuwbouwappartementen bevinden, waar de cliënten ook graag meehelpen en genieten van jouw gezelschap. Uiteraard kun je mee-eten! Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoners. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet onze bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Door jouw inzet maak je het verschil in het leven van onze cliënten. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op de woongroep werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en de betreffende woongroep. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke , [telefoonnummer verborgen], [e-mailadres verborgen] Wij vragen; - goede beheersing Nederlandse taal - Verklaring Omtrent Gedrag

Lees meer

structureel

Apeldoorn

Koken & maaltijden
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Hou je van koken en heb je een warm hart voor je medemens.
Iriszorg zoekt enthousiaste kookvrijwilligers die vanaf oktober 2024 aan de slag willen.

Wat ga je doen
Samen met onze gastvrouw ga je heerlijke maaltijden bereiden voor 15 cliënten. Het gaat vooral om ouderen die jouw kookkunsten en gezelschap enorm zullen waarderen.
De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 4 uur per keer en je kunt zelf bepalen hoe vaak je komt: wekelijks, vaker of minder vaak, het is allemaal mogelijk. Je zult koken in onze prachtige, nieuwe keukens die zich in de gezellige woonkamers van onze nieuwbouwappartementen bevinden, waar de cliënten ook graag meehelpen en genieten van jouw gezelschap. Uiteraard kun je mee-eten!

Dit ben jij
Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoners.
Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet onze
bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.

Door jouw inzet maak je het verschil in het leven van onze cliënten.

Hoe gaan we verder
Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op de woongroep werkt.

Wat krijg je ervoor terug
Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt.
Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en
- bieden begeleiding
- mogelijkheid voor training en scholing
- een verzekering
- een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd
- en een vrijwilligersvergoeding.

Enthousiast geworden
Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en de betreffende woongroep. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.

Contact
Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke , [telefoonnummer verborgen], [e-mailadres verborgen]

Wij vragen;
- goede beheersing Nederlandse taal
- Verklaring Omtrent Gedrag

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 4 uur

Locatie

Apeldoorn

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Koken & maaltijden
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van IrisZorg

Apeldoorn

Maak jij als maatje écht een verschil?

IrisZorg

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als maatje bij IrisZorg in de regio Apeldoorn/Beekbergen kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Word jij maatje op Het Hoogeland?

IrisZorg

Als maatje bij Het Hoogeland kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Wil jij écht iets voor iemand betekenen?

IrisZorg

Als maatje bij IrisZorg Apeldoorn kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met: Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Wordt maatje op Het Hoogeland in Beekbergen

IrisZorg

Als maatje bij Het Hoogeland in Beekbergen (onderdeel van IrisZorg) kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met: Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Activiteitenbegeleider Het Hoogeland

IrisZorg

Kom jij leuke activiteiten doen met de bewoners van Het Hoogeland in Beekbergen? Koffie drinken, biljarten of fietsen op de nieuwe duofiets. Er kan van alles! Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die op donderdagmiddag kunnen. Als vrijwilliger bij Het Hoogeland (IrisZorg) kun je écht een verschil maken in het leven van de bewoners. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er te 'zijn'. We zoeken iemand die het leuk vindt om met onze bewoners gezellige activiteiten te ondernemen. Zoals: wandelen, fietsen, biljarten, schaken of een ander spelletje. Er is veel mogelijk zolang onze cliënten en jij maar een leuke tijd hebben. Er is een duo fiets, tandem, biljarttafel en een kast vol spelletjes aanwezig. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke

Structureel
Apeldoorn

Actief maatje gezocht

IrisZorg

Actief maatje gezocht Structureel werk · Flexibele uren Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland Wat ga je doen Voor een van onze cliënten zoeken we een actief maatje die houdt van sport, wandelen, fietsen, doen van spelletjes en/of line dance. We zoeken iemand die ongeveer één keer per week samen met de cliënt een sportieve activiteit kan doen. Jullie overleggen samen welke activiteit. Dit ben jij Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week beschikbaar. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We kijken altijd heel nauwkeurig naar de overeenkomsten in hobby’s, leeftijd of levensinstelling, etc. Wanneer we denken dat er sprake is van een goede match, plannen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - training - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie het Hoogeland en over de cliënt. Als er een match is regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Structureel
Apeldoorn

Gezellige Vrijwilliger

IrisZorg

Gezellige Vrijwilliger Structureel werk · Woensdagochtend (2 tot 4 uur) 7361 CE Beekbergen, Nederland Wat ga je doen Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige vrijwilliger die op woensdagochtend langskomt om de cliënten te ontmoeten. Je ontmoet de cliënten letterlijk aan de keukentafel. Je ziet vanzelf wie er komt en waar de cliënten zin in hebben, bijvoorbeeld een gesprekje, een spelletje doen, even naar buiten. Als je het leuk vindt, kun je samen met de gastvrouw de lunch voorbereiden. Geen ochtend is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt, zonder direct een vast idee van de invulling van het dagdeel. Je kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de cliënt/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Van belang is dat je op woensdagochtend (2 tot 4 uur) beschikbaar bent, dit hoeft niet wekelijks te zijn. Je wordt gekoppeld aan het betreffende woonhuis. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Structureel
Apeldoorn

Gezellige en Sociale KookVrijwilliger

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige en sociale kookvrijwilliger die iedere week, samen met de cliënten, een lekkere maaltijd wil bereiden. Je vindt het leuk om de maaltijd voor te bereiden en te koken en zeker om dit samen met de cliënten te doen. Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en soms is het samen aan de slag zijn voldoende. Ook kan het voorkomen dat er geen cliënten zijn die willen helpen. Geen kookmoment is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week een vast moment van 14.00 – 18.00 uur beschikbaar en wordt gekoppeld aan het betreffende woonhuis. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Actieve duizendpoot

IrisZorg

Voor een van onze woonhuizen zoeken we een vrijwilliger die op vrijdag een dagdeel (ochtend of middag) per week of per 2 weken langskomt om de cliënten te ontmoeten. Je ontmoet de cliënten letterlijk aan de keukentafel. Je ziet vanzelf wie er komt en waar de cliënten zin in hebben, bijvoorbeeld een gesprekje, een spelletje, een wandeling of samen met één cliënt op pad voor een uitstapje. Geen dagdeel is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je bent sociaal en flexibel en vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt, zonder direct een vast idee van de invulling van het dagdeel. Je kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de cliënt/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënten op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent beschikbaar op vrijdag, bij voorkeur wekelijks één dagdeel (2 tot 4 uur). Het bezit van een rijbewijs en/of auto is een pré. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden:  begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN 😇 Verklaring Omtrent Gedrag 🗣️ Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal Talent

IrisZorg

Voor één van onze cliënten zoeken we een maatje/vrijwilliger die het leuk vindt om samen muziek te maken, bij voorkeur in ieder geval gitaar. Wat ga je doen? Onze cliënt is een bijzondere man met een voorliefde voor het spelen op een gitaar. Graag wil hij een maatje die hem hierbij kan helpen. Cliënt woont in een woonhuis met meerdere cliënten. De meeste cliënten houden van muziek en vinden het heerlijk om naar muziek te luisteren en mee te zingen. Het is dus goed mogelijk om een combinatie te maken van maatje gitaarspelen en met alle cliënten genieten van muziek. Dit ben jij Naast dat je gitaar kunt spelen en/of in combinatie met het bespelen van andere instrumenten, sta je open in het leven. Je bent sociaal en flexibel en vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt/cliënten. Je weet onze cliënt/cliënten op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. In overleg kijken we naar je inzet, dit kan variëren. Voor onze cliënt/cliënten is het echter wel van belang dat je met een vaste, afgesproken, regelmaat komt. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: - begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN - Verklaring Omtrent Gedrag - Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN - Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Fiets je mee?

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal fietsmaatje. Vind je het leuk om er af en toe met de fiets op uit te trekken en geniet je van gezelschap? Onze bewoner wel en hij kijkt er naar uit om dit samen met iemand te mogen doen. Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en genieten van de omgeving. Jullie hoeven niet wekelijks een fietstochtje te maken, wel is het fijn dat het met enige regelmaat gebeurt. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoner. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoner. Je weet onze bewoner op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je de bewoner ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoner. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Samen vissen?

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal vismaatje Onze bewoner vindt het heerlijk om met zijn hengel aan de waterkant te zitten. Wegens problemen met de motoriek aan zijn handen wil meneer hier graag praktische ondersteuning en begeleiding bij. Ook is het veel gezelliger om samen te vissen! Jullie hoeven niet wekelijks te vissen, wel is het fijn dat het met enige regelmaat gebeurt. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor buitenactiviteiten

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje voor buitenactiviteiten. Onze bewoner vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hij houdt van activiteiten in de tuin, vissen, fietsen en wandelen. Als het maar buiten is en het liefst door weer en wind. Meneer wil hier graag een maatje bij, samen is gezelliger dan alleen. Meneer houdt van praten en is snel afgeleid. Structuur en flexibiliteit zijn belangrijk. Meneer wil graag een maatje die wekelijks of 2 wekelijks komt op een vast dagdeel. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Veelzijdig maatje gezocht

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze ambulante cliënten zoeken we een rustige, humorvolle en ‘stevige’ persoonlijkheid, bij voorkeur een man. Je wordt maatje van onze client en ziet de client wekelijks een aantal uren. Onze client is een man die, samen met zijn partner, zelfstandig woont. Meneer wil van alles maar komt er zelf niet toe. Hij wil graag een maatje die hem motiveert en ondersteunt bij het oppakken van een praktische zaken, zoals wat opruim/uitzoek zaken, bezoek voetbalclub en zo meer. Het is vooral de bedoeling dat het maatje hierbij niet de zaken overneemt maar een soort verbinding maakt/de weg uitstippelt voor meneer en hem op deze wijze activeert en ondersteunt. Humor mag en kan hierbij niet ontbreken. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Is er een klik dan volgt een wederzijdse proefperiode van 4 weken. Bij akkoord gaan we verder met het maatjestraject; een maatjestraject duurt in principe 1 jaar. Daarna kijken we verder. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor buitenactiviteiten

IrisZorg

Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje voor buitenactiviteiten.  Onze bewoner vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hij houdt van activiteiten in de tuin, vissen, fietsen en wandelen. Als het maar buiten is en het liefst door weer en wind. Meneer wil hier graag een maatje bij, samen is gezelliger dan alleen. Meneer houdt van praten en is snel afgeleid. Structuur en flexibiliteit zijn belangrijk. Meneer wil graag een maatje die wekelijks of 2 wekelijks komt op een vast dagdeel. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.    Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet.   Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.   Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.       Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Spelletjes Vrijwilliger(s)

IrisZorg

Weekenden duren vaak lang voor onze bewoners. Om dit te doorbreken willen we graag op zondagmiddag, van 13.30 – 15.30 uur, een spelletjesmiddag organiseren. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook tijd voor een gesprekje en een lach. Onze voorkeur gaat uit om de spelletjesmiddagen iedere zondag aan te bieden, waarbij we graag willen werken met meerdere vrijwilligers. Ben jij een vrijwilliger die houdt van bordspellen en op zondagmiddag betekenisvol werk wil doen, dan komen we graag in contact. Je hoeft niet wekelijks te kunnen, maar bent ook welkom als je 1x per 2, 3 of 4 weken kunt. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoeften van onze bewoners.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven.   Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer je het ziet zitten, loop je een keer mee waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoners.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.    Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.     Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal  WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Vertroetelvrijwilliger

IrisZorg

Voor onze woonhuizen zoeken we één of meerdere vrijwilligers die een dagdeel vrij willen maken om onze vrouwelijke cliënten heerlijk te vertroetelen met een gezichtsbehandeling, make up verzorging en/of in combinatie met manicuren en nagels lakken. De cliënten die bij ons wonen zijn vooral bezig met de dagelijkse zaken en hebben hier veelal genoeg aan. We weten dat onze vrouwelijke cliënten genieten van wat extra aandacht door hun gezicht te laten behandelen, een keer opgemaakt te worden of simpel door het lakken van hun nagels. Ze komen hier zelf niet aan toe en jij/jullie kunnen ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Je hoeft hier geen opleiding voor te hebben gevolgd, echter enige kennis en ervaring is gewenst. Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen kan je inzet variëren van éénmalig een dagdeel tot bijvoorbeeld eens per maand. Alles is in deze welkom! Dit ben jij Naast kennis en ervaring op het gebied van gezichtsbehandeling en/of nagel verzorging is het belangrijk dat je geduld hebt, flexibel bent en niet te veel verwacht van de client. Onze client geniet al dan niet in stilte of door een simpel gesprek aan te gaan. Gewoon lekker tutten met de client, je ding doen en de client hierin meenemen en waar kan een leuk contact aangaan met de client. Je ziet vanzelf wat er ontstaat en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Waar nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie Het Hoogeland. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, gaan we in overleg invullen hoe we het verder vorm geven en regelen we een ontmoeting met een vast contactpersoon. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: - begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. We nemen dan op korte termijn contact met je op. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 - Verklaring Omtrent Gedrag - Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN - Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Vrijwilliger Kledingherstel

IrisZorg

Wat ga je doen Voor onze bewoners zoeken we iemand die kapotte kledingstukken kan herstellen. Het gaat om kleinere reparaties zoals bijvoorbeeld een zoom leggen, een naadje stikken, een nieuwe rits inzetten. Reparaties die bewoners niet zelf kunnen doen maar die enorm belangrijk zijn voor het welzijn en de verzorging van de bewoners. Ook gaat kleding hierdoor langer mee hetgeen de duurzaamheid ten goede komt. Dit ben jij Je bent handig met draad en naald en/of de naaimachine en staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de vraag van de bewoner. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, overleggen we over de verdere invulling en de frequentie. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht en vooral ook je inzet belangrijk is in het leven van onze bewoners. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 - Verklaring Omtrent Gedrag - Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Maatje (vrouw) voor avonduren

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje (vrouw) voor de avonduren. Onze bewoner heeft overdag haar werkzaamheden op het terrein. In de avonduren is het vaak erg stil voor haar. Graag zoekt ze een maatje die een gezellig praatje komt maken, een keer een spelletje met haar wil doen of een ander samen af te stemmen activiteit. Bij voorkeur wekelijks of 2 wekelijks. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van mevrouw. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met mevrouw. Je weet haar op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je mevrouw ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel

Anderen bekeken ook

Apeldoorn

Maak jij als maatje écht een verschil?

IrisZorg

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als maatje bij IrisZorg in de regio Apeldoorn/Beekbergen kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

WORDT AMBASSADEUR VAN STICHTING OOPOEH!

Stichting OOPOEH

Vacature Kwartiermaker Help jij ons de zichtbaarheid van Stichting OOPOEH te vergroten in jouw eigen stad? Zodat nog meer senioren en hondenbaasjes weten van ons bestaan, en we zoveel mogelijk senioren blij kunnen maken met een lieve oppashond uit de buurt! Korte taakomschrijving: Voor Stichting OOPOEH zijn we in Apeldoorn op zoek naar ambassadeurs die ons willen helpen met het aantrekken van nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes. Dit kan al vanaf 1 uur per week. Afhankelijk van je wensen wat betreft de invulling van de functie. Uitgebreide taakomschrijving: Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier (OOPOEH) is opgericht om thuiswonende ouderen (55+) die behoefte hebben aan gezelschap te koppelen aan een vaste oppashond uit de buurt. Veel ouderen zouden graag (weer) een hond hebben maar willen/kunnen de volledige zorg niet meer dragen. Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst en koppelt ze aan een (oppas)hond uit de buurt zodat ze samen kunnen bewegen en van elkaars gezelschap kunnen genieten. Al wandelend in de buurt ontmoet de OOPOEH weer nieuwe mensen. Stichting OOPOEH is op zoek naar vrijwilligers die in hun eigen stad willen meehelpen om meer naamsbekendheid voor Stichting OOPOEH te genereren en daarmee nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes aan te trekken. Wij zijn een kleine non-profitorganisatie met een klein kantoor in Amsterdam centrum, en opereren landelijk. De taken van de ambassadeur hangen af van je eigen voorkeuren en mogelijkheden, maar kunnen onder andere bestaan uit: – Foldermateriaal verspreiden en/of bij locaties langsgaan (denk aan: huisartsen, fysiotherapeuten, buurthuizen, dierenartsen, dierenwinkel en trimsalons). – Stichting OOPOEH vertegenwoordigen op beurzen, ouderen-markten, bijeenkomsten met andere maatschappelijke organisaties en/of andere gelegenheden. – Mee-organiseren en begeleiden van uitjes voor de OOPOEH’s. ________________________________________ Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? – Goede beheersing van de Nederlandse taal. – Communicatief en sociaal vaardig. – Affiniteit met ouderen en honden. ________________________________________ Wat krijg je ervoor terug? – Een voldaan gevoel: Je maakt ouderen en honden heel blij! – Zelf in te delen werktijden. – Samenwerking met een enthousiast team. Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door de inzet van vrijwilligers kan Stichting OOPOEH meer ouderen en honden in Amsterdam van elkaars gezelschap laten genieten. ________________________________________ Hoe kom ik in aanmerking? Lijkt het je leuk om ons te helpen? Reageer dan op deze vacature dan nemen z.s.m. contact met je op.

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor buitenactiviteiten

IrisZorg

Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje voor buitenactiviteiten.  Onze bewoner vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hij houdt van activiteiten in de tuin, vissen, fietsen en wandelen. Als het maar buiten is en het liefst door weer en wind. Meneer wil hier graag een maatje bij, samen is gezelliger dan alleen. Meneer houdt van praten en is snel afgeleid. Structuur en flexibiliteit zijn belangrijk. Meneer wil graag een maatje die wekelijks of 2 wekelijks komt op een vast dagdeel. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.    Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet.   Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.   Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.       Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Spelletjes Vrijwilliger(s)

IrisZorg

Weekenden duren vaak lang voor onze bewoners. Om dit te doorbreken willen we graag op zondagmiddag, van 13.30 – 15.30 uur, een spelletjesmiddag organiseren. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook tijd voor een gesprekje en een lach. Onze voorkeur gaat uit om de spelletjesmiddagen iedere zondag aan te bieden, waarbij we graag willen werken met meerdere vrijwilligers. Ben jij een vrijwilliger die houdt van bordspellen en op zondagmiddag betekenisvol werk wil doen, dan komen we graag in contact. Je hoeft niet wekelijks te kunnen, maar bent ook welkom als je 1x per 2, 3 of 4 weken kunt. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoeften van onze bewoners.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven.   Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer je het ziet zitten, loop je een keer mee waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoners.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.    Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.     Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal  WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Vertroetelvrijwilliger

IrisZorg

Voor onze woonhuizen zoeken we één of meerdere vrijwilligers die een dagdeel vrij willen maken om onze vrouwelijke cliënten heerlijk te vertroetelen met een gezichtsbehandeling, make up verzorging en/of in combinatie met manicuren en nagels lakken. De cliënten die bij ons wonen zijn vooral bezig met de dagelijkse zaken en hebben hier veelal genoeg aan. We weten dat onze vrouwelijke cliënten genieten van wat extra aandacht door hun gezicht te laten behandelen, een keer opgemaakt te worden of simpel door het lakken van hun nagels. Ze komen hier zelf niet aan toe en jij/jullie kunnen ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Je hoeft hier geen opleiding voor te hebben gevolgd, echter enige kennis en ervaring is gewenst. Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen kan je inzet variëren van éénmalig een dagdeel tot bijvoorbeeld eens per maand. Alles is in deze welkom! Dit ben jij Naast kennis en ervaring op het gebied van gezichtsbehandeling en/of nagel verzorging is het belangrijk dat je geduld hebt, flexibel bent en niet te veel verwacht van de client. Onze client geniet al dan niet in stilte of door een simpel gesprek aan te gaan. Gewoon lekker tutten met de client, je ding doen en de client hierin meenemen en waar kan een leuk contact aangaan met de client. Je ziet vanzelf wat er ontstaat en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Waar nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie Het Hoogeland. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, gaan we in overleg invullen hoe we het verder vorm geven en regelen we een ontmoeting met een vast contactpersoon. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: - begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. We nemen dan op korte termijn contact met je op. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 - Verklaring Omtrent Gedrag - Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN - Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Nijmegen, Arnhem, Winterswijk, Doetinchem, Almelo, Zwolle, Epe, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Haarlem, Nunspeet

Een magischeweek met Stichting VakantieKind!

Stichting VakantieKind

🌟 Word Vrijwilliger bij KinderDorp en Creëer Magische Herinneringen! 🌈 Heb jij een passie voor het bezorgen van onvergetelijke ervaringen aan kinderen tussen 7 en 11 jaar oud? Grijp dan nu de kans om deel uit te maken van ons enthousiaste team bij KinderDorp! Wat houdt het in? Als vrijwilliger bij KinderDorp werk je gedurende een hele week samen met andere gepassioneerde leiders om actieve, creatieve en spannende activiteiten te organiseren voor een groep van maximaal 27 deelnemers. Denk aan avontuurlijke tochten in het bos, speurtochten op de heide en gezellige liedjes rond het kampvuur. Jouw Rol: - Samenwerken met mede-leiding om een stimulerende omgeving te creëren. - Begeleiden en ondersteunen van deelnemers tijdens activiteiten. - Bedenken en uitvoeren van leuke activiteiten - Bijdragen aan de magie van KinderDorp door enthousiasme en creativiteit. Wat Bieden Wij? - Een week vol plezier, avontuur en onvergetelijke momenten. KinderDorp week 2: Zaterdag 27 juli tot Zaterdag 3 Augustus KinderDorp week 3: Zaterdag 3 aug. tot Zaterdag 10 Augustus - De kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande te versterken. - Een geheel verzorgde kampweek met overnachting en eten en drinken. Hoe Doe Je Mee? Meld je aan als vrijwilliger bij KinderDorp en maak deel uit van een geweldige gemeenschap die het verschil maakt in het leven van kinderen. Samen bouwen we aan herinneringen die een leven lang meegaan! Interesse? Bezoek de website van Stichting VakantieKind of mail francisca@vakantiekind.nl voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons KinderDorp-team! 🏕️ KinderDorp - Waar Avontuur en Vriendschap Samenkomen! 🌟

Eenmalig
Jongeren
Apeldoorn

Vrouw (52jr) zoekt maatje

Pluryn

Voor 1 van onze bewoners, een vrouw van 52 jaar, zoeken wij een maatje. Zij woont op ons terrein Het Hietveld in Beekbergen.  Ze heeft PDD-NOS, PTTS en hechtingsproblematiek. Dit zorgt ervoor dat ze soms wat nors kan overkomen en de tijd moet krijgen om te wennen en zichzelf open te stellen. Als jij dit wilt aangaan en een band kunt opbouwen, kom je er snel achter dat ze een ontzettend leuke en gezellige vrouw is waar je heel mooie open gesprekken mee zult hebben. Naast het goede contact dat ze heeft met haar familie, zou ze heel graag een maatje hebben. Wat mag je doen? Net waar jullie zin in hebben! kletsen/ koffie drinken, wandelen, picknick in het bos of park, naar het centrum van Arnhem, snuffelen bij de kringloop met een klein budget, broodje eten op het terras van Bakker Bart. Wat breng je mee? Jezelf!, jij hebt een open karakter en vindt gezelligheid belangrijk, Je vindt het leuk om samen op pad te gaan, Je bent geduldig in de relatie opbouw en snapt dat het tijd kost om elkaar te leren kennen en vertrouwen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2354 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal talent gezocht! Het Hietveld.

Pluryn

Houd jij van muziek maken en wil je jou kennis en ervaring graag delen met onze bewoners? Lees dan snel verder! Meerdere bewoners van Het Hietveld te Beekbergen (Pluryn) willen graag in hun vrije tijd iets met muziek doen. Hier is nu geen mogelijkheid voor op het Hietveld. Muziek is voor veel bewoners een belangrijke bron van ontspanning en ontlading. Daarnaast willen we jou graag meenemen in de muziek therapeutische processen die door de muziektherapeut in gang zijn gezet. Op deze manier zou jij bij kunnen dragen aan een goede transfer van therapie naar het dagelijks leven. Onze bewoners zijn puur in het maken van muziek en sommige zijn bijzonder muzikaal vaardig. Er kan zich een sterke band ontwikkelen wanneer je samen muziek maakt. Muziek is vaak één van de belangrijkste aspecten in het leven voor hen en dat maakt dat jij als vrijwilliger een belangrijk moment in de week verzorgd. Je hebt een heel muzieklokaal tot je beschikking met 2 drumstellen, verschillende gitaren, een piano, djembés, conga's, computer, opname apparatuur en verschillende klein instrumentarium. Je hoeft zelf dus niks mee te nemen. Wat mag je doen? Individueel muziek maken met verschillende bewoners van het Hietveld, dit gebeurt op ons terrein in Beekbergen. Dagen en tijden gaan geheel in overleg, naar jouw mogelijkheden. Wat breng je mee? Je hebt een goede basis op gitaar en/of piano, Je hebt een goede basis op een ritme instrument (bv: drums of djembé) Je hebt kennis van produceren van muziek via de computer (beats bouwen, muziek opnemen). Het programma wat aanwezig is op het Hietveld is Magix Music Maker. Wanneer je liever met een ander programma werkt, dan kan dit besproken worden, Je bent in het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden, Je staat sterk in jouw schoenen, Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. (jong)volwassenen en ouderen met een licht tot matig verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag, complexe gedrags- en bijkomende psychiatrische problemen) Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering.  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: info.vrijwilligers@pluryn.nl Graag het vacaturenummer 1445 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor buitenactiviteiten

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje voor buitenactiviteiten. Onze bewoner vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hij houdt van activiteiten in de tuin, vissen, fietsen en wandelen. Als het maar buiten is en het liefst door weer en wind. Meneer wil hier graag een maatje bij, samen is gezelliger dan alleen. Meneer houdt van praten en is snel afgeleid. Structuur en flexibiliteit zijn belangrijk. Meneer wil graag een maatje die wekelijks of 2 wekelijks komt op een vast dagdeel. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel