Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ivar

  Aanbod van Ivar

  Geplaatst door Ivar
  Rond 20 april heb ik mijn school volledig afgerond, daardoor heb ik dan wat extra tijd te besteden. Deze tijd zou ik graag willen gebruiken om anderen te helpen. Ik vind het een hele mooie gedachten o... Lees meer
 • Profielfoto van Gert

  Aanbod van Gert

  Geplaatst door Gert
  zinvolle besteding van mijn vrije uren. Ben weduwnaar.(2014) Heb eigen slagerij gehad (2013) .Zit inmiddels als vrijwilliger bij Pro Persona-vervoer.Solidez Wageningen en Het Schild wolfheze. Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Miep

  Aanbod van Miep

  Geplaatst door Miep
  In deze zware tijd zijn er veel mensen afhankelijk van andere. Ik vind naast het nare wat corona brengt het ook een stuk saamhorigheid brengt. Ik wil daar aan mee werken. Ik ben bezorgt om andere mens... Lees meer
 • Profielfoto van Meike

  Aanbod van Meike

  Geplaatst door Meike
  Mijn naam is Meike, ik ben een 17 jarige scholier die naar 6 gymnasium ga. Ik heb maximaal 2uur in de week tijd. Zou bijles/huiswerkbegeleiding willen geven, maar ook andere dingen zoals boodschapp... Lees meer
 • Profielfoto van Ahmad

  Wil jij Arabisch leren?

  Geplaatst door Ahmad
  Wil jij Arabisch leren? Ik wil je graag helpen. Door samen te praten, schrijven en lezen leer jij Arabisch en ik leer om beter Nederlands te praten. Ik woon bijna vier jaar in Nederland en heb mijn ... Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Het is een lastige tijd voor veel mensen. Ik behoor zelf niet tot een risicogroep, ben gezond, heb het geluk thuis te kunnen werken..dus ik wil graag mijn hulp aanbieden waar het nodig is. Dat kan pra... Lees meer
 • Profielfoto van Imke

  Aanbod van Imke

  Geplaatst door Imke
  Ik wil me graag weer nuttig maken in de maatschappij. Na een paar jaar solliciteren zonder resultaat wil ik graag weer iets doen. Heb ruim 20 jaar met veel liefde en plezier in de zorg gewerkt en een ... Lees meer
 • Profielfoto van Emma

  Aanbod van Emma

  Geplaatst door Emma
  Ik heb als 16/17 jarig meisje veel geholpen als vrijwilliger bij weekendjes weg met autistische kinderen, omdat ik dit altijd erg leuk vond en mezelf er 10x beter door voelde wil ik tussen het werken ... Lees meer
 • Profielfoto van Aicha

  Aanbod van Aicha

  Geplaatst door Aicha
  Aangenaam kennis te maken :) Ik Aicha en ben 39 jaar. Ik ben een mensen mens En doe graag iets waardevols voor de ander. Ik heb vaker vrijwilligerswerk gedaan en breng graag wat vreugde in jouw leven... Lees meer
 • Profielfoto van Marije

  Aanbod van Marije

  Geplaatst door Marije
  Sinds de horeca gesloten is zit ik zonder werk, daarom heb ik alle tijd om andere te helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.