Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mara

  Aanbod van Mara

  Geplaatst door Mara
  Ik wil graag helpen. Ik heb momenteel veel vrije tijd dus ik wil graag iets voor een ander doen! Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Periodiek beschikbaar. Ik wil graag voldoening krijgen uit mijn werk en iets betekenen voor mensen Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ceryl

  Aanbod van Ceryl

  Geplaatst door Ceryl
  Ik zit momenteel in de afrond fase van mijn opleiding bij defensie en heb heel wat vrije dagen tot oktober. Ik zou mijzelf daarom graag nuttig willen maken en helpen waar dat nodig is. Voor zover dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Debby

  Aanbod van Debby

  Geplaatst door Debby
  Ouderen bellen zodat ze minder eenzaam hoeven te zijn. Boodschapje doen of hulp bieden waar nodig. Ik wil mensen niet in de kou laten staan Lees meer
 • Profielfoto van Vera

  Aanbod van Vera

  Geplaatst door Vera
  Ik heb tijd over om een ander te helpen die het nu even zelf niet kan.. Lees meer
 • Profielfoto van Anouk

  Aanbod van Anouk

  Geplaatst door Anouk
  Ik help graag! Met vriendelijke groet, anouk. Lees meer
 • Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  Mijn naam is Iris, ik ben 30 jaar. Ik ben momenteel bezig met het opstarten van mijn eigen coachingspraktijk en heb nog tijd over. Ik zou die tijd graag maatschappelijk in willen zetten. Ik ben gemidd... Lees meer
 • Profielfoto van Lynn

  Aanbod van Lynn

  Geplaatst door Lynn
  Ik vind het fijn om voor een anders iets te kunnen betekenen. Momenteel heb ik even geen werk en dmv. Vrijwilligerswerk zou ik me graag nuttig willen blijven voelen Lees meer
 • Profielfoto van Jolien

  Aanbod van Jolien

  Geplaatst door Jolien
  Mijn werkveld is horeca en catering bij n schoolcateraar, momenteel al 10 weken thuis in afwachting wat mijn werkveld gaat worden in september. Normaal werk ik 40 uur als opstartmanager en ben goed in... Lees meer
 • Profielfoto van Kate

  Aanbod van Kate

  Geplaatst door Kate
  Ik heb wat tijd tussen drukke leerperiode's van mijnstudie. Ik zit liever niet thuis en probeer zo veel mogelijk niuwe ervaringen op te doen. Ik denk dat vrijwilliheidswerk een perfecte manier is om n... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.