Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Louis

  Hulp aangeboden

  Geplaatst door Louis
  Bent u door de coronavirus niet in staat om boodschappen te doen of heeft u behoefte aan een praatje of kan ik u thuis ergens mee helpen. Laat maar horen of ik wat kan betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Ik ben 53 jaar en zit sinds een paar maanden in de ziektewet. de dagen duren lang en ik zou graag wat te doen willen hebben. geen hele dagen of zo. paar uurtjes in de week misschien iets meer. ik ben ... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Ik ben Jan, ik ben 20, en ik wil mensen graag helpen. Ik heb vaak tijd doordeweeks 's avonds of in het weekend 's ochtends. Misschien kan ik ook maandag en vrijdag 's middags, maar mijn school rooster... Lees meer
 • Profielfoto van Merlin

  Aanbod van Merlin

  Geplaatst door Merlin
  Ik ben een 1e/2e jaars student Social Work aan de HAN Nijmegen. Ik heb in mijn 1e jaar stage gelopen bij 't Broek Omhoog, een plek waar ik vluchtelingen en mensen uit de participatiewet heb begeleid m... Lees meer
 • Profielfoto van Willy

  Aanbod van Willy

  Geplaatst door Willy
  Ik kan boodschappen doen tussen 18 en 21 u en donderdags ook overdag Lees meer
 • Profielfoto van Itana

  Lesgeven aan buitenlanders. Erop uit met ouderen. Hond uitlaten.

  Geplaatst door Itana
  Het gevoel om iemand een gratis plezier te doen c.q. te helpen is in de huidige maatschappij noodzakelijk! Zolang men nog gezond is en graag nuttig wil zijn, is vrijwilligerswerk de beste optie. Ik wa... Lees meer
 • Profielfoto van Geertje

  Aanbod van Geertje

  Geplaatst door Geertje
  Hoi! Ik ben Geertje. Het lijkt mij leuk om andere mensen te helpen. Wat mij tot nu toe vooral heel erg aanspreekt is het bellen met mensen om bijvoorbeeld eenzaamheid te verminderen. Bovendien lijkt h... Lees meer
 • Profielfoto van Mahmoud

  Aanbod van Mahmoud

  Geplaatst door Mahmoud
  Ik meld me eraan omdat ik aan samenleving een bijdrage wil doen Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Ik las een oproep waarin een chauffeur voor de dierenambulance gezocht werd. Zou dit als vrijwilligerswerk wel willen oppakken. Lees meer
 • Profielfoto van Amber

  Aanbod van Amber

  Geplaatst door Amber
  Ik zou het leuk vinden om iets met paarden te doen. Ik bied mezelf daarom aan als hulp om met paarden enzo te helpen. Omdat ik altijd al een verzorgpaard heb willen hebben vind ik het heel leuk om vaa... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.