Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Geerte

  Aanbod van Geerte

  Geplaatst door Geerte
  Omdat ik het fijn vind om iets voor een ander te doen zelf ben ik helaas wel beperkt kan bv geen koffie schenken maak voor buiten gebruik van een elektrische rolstoel wel kan ik erg goed luisteren Lees meer
 • Profielfoto van Biljana

  FormulierenHulp Rheden

  Geplaatst door Biljana namens Humanitas Rijn-IJssel
  In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden. Dus ook in het omgaan met de computer of smartphone. Heeft u zelf ook moeite met lezen, ... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ditsy

  Aanbod van Ditsy

  Geplaatst door Ditsy
  . Gericht op laaggeletterden, taalcoach en lezen voor anderstaligen Lees meer
 • Profielfoto van Loes

  Aanbod van Loes

  Geplaatst door Loes
  Hallo, ik ben Loes 58 jaar en heb tijd over om iemand te helpen bij hun administratie . Heb jij hier behoefte aan, laat het mij dan weten! Lees meer
 • Profielfoto van Eddie

  Aanbod van Eddie

  Geplaatst door Eddie
  Hallo Ik ben een man van 47 woon samen met mijn 2 honden, een whippet en een podenco, in Apeldoorn sinds 2 en een half jaar Ik ben graag onder de mensen en ben erg open. Ik ben voor een gedeelte... Lees meer
 • Profielfoto van Ruben

  Aanbod van Ruben

  Geplaatst door Ruben
  Werk graag met en voor andere mensen. Ik hou van gezelligheid en een grapje. Ik ben niet superhandig, maar kan veel bereiken. Heb zelf enige groenkennis. Leeftijd 42 jaar en 3 kinderen en 4 dagen werk... Lees meer
 • Profielfoto van Jullanar

  Aanbod van Jullanar

  Geplaatst door Jullanar
  I like to help people and it's really great to have communication with others. Lees meer
 • Profielfoto van Roger

  Aanbod van Roger

  Geplaatst door Roger
  Ik word er blij van als ik andere mensen kan helpen. Dat kan van alles zijn: bijles wiskunde, helpen met de Nederlandse taal, huiswerkbegeleiding, een spelletje doen of een andere activiteit onderneme... Lees meer
 • Profielfoto van Lawrence

  Aanbod van Lawrence

  Geplaatst door Lawrence
  Omdat ouderen nu de hulp goed kunnen gebruiken en ik vindt het fijn om mensen te helpen dat doe ik met alle liefde. Ik ben een Zorgzame jonge man. Ik help ook graag jongeren die lichamelijk gehandicap... Lees meer
 • Profielfoto van Tjerk

  Aanbod van Tjerk

  Geplaatst door Tjerk
  Mijn naam is Tjerk, in het dagelijks leven leid ik het Transport en Erkend Verhuisbedrijf Jacobs Heteren BV, daarnaast wil ik mij inzetten om mensen in mijn directe omgeving te helpen op bovengenoemd ... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.