Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Asmae

  Aanbod van Asmae

  Geplaatst door Asmae
  Hallo ik zoek en contact maken met anders! Lees meer
 • Profielfoto van Suzan

  Aanbod van Suzan

  Geplaatst door Suzan
  Ben reeds sinds 2003 arbeidsongeschikt, werk al als vrijwilliger jaar in een verzorgingshuis hier te Dieren. ik werk graag als vrijwilliger wekelijks. ook wil ik in een druk gezin 1 of 2 in de week... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van peter

  Geplaatst door Peter
  ik ben nu wijkorganisator voor de nl brandwonden stichting en loop veel langs de deuren daarbij neem ik altijd kaartjes mee van maatschappelijke instellingen ook waarschuw ik mensen met veiligheid... Lees meer
 • Profielfoto van Gooske

  Ik wil een maatje worden

  Geplaatst door Gooske
  Ik ben op zoek naar een leuk maatje om te helpen. Ik wil ook wel leuke hobby´s met het maatje willen doen. Of gewoon even een uurtje praten. Groetjes van Gooske Lees meer
 • Profielfoto van Max

  Aanbod van Max

  Geplaatst door Max
  Waar kunt u mij bijvoorbeeld voor inzetten: Computer zowel windows als apple IOS WI-FI Elektriciteit Afvoer, waterleidingen Montage kasten,meubels Lees meer
 • Profielfoto van Albert

  Aanbod van Albert

  Geplaatst door Albert
  Ik ben militair en ben nu thuiswerker. Ik wil helpen omdat veel mensen nu in onzekerheid leven en daar waar mogelijk wil ik hen helpen. Ik vind tuinieren erg leuk. Daarnaast hou ik van wandelen en fie... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Graag zou ik iets voor een ander willen betekenen in deze tijd omdat ik op dit moment weinig kan werken. Mijn werk als stewardess bij klm is erg onzeker in deze tijd. Er zijn maar weinig vluchten. Ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Rosanne

  Aanbod van Rosanne

  Geplaatst door Rosanne
  Ik vind het belangrijk om iets te doen voor mensen die hulp nodig hebben en zo iets positiefs bij te dragen aan de samenleving. Ik doe graag iets actiefs, samen met anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Pier

  Aanbod van Pier

  Geplaatst door Pier
  Ik ben Pier, 58 jaar oud en ik heb COPD en twee hersenbloedingen gehad. Ik wil graag in contact met andere mensen komen en helpen is altijd goed! Ik loop slecht door mijn COPD, maar ik heb mijn eigen ... Lees meer
 • Profielfoto van Selena

  Aanbod van Selena

  Geplaatst door Selena
  Ik been een jonge meid, met wat vrije tijd. Ik werk 24 uur per week bij de bakker, daarnaast heb ik de tijd en energie over om aan een ander te geven, die het juist kan gebruiken. Iets betekenen voor ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.