Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Ik ben in Nederland vijf jaar. Ik wil verder talen leren en ook behulpzaam zijn. I'm in Nederland five year. I want to study languages and help people. Lees meer
 • Profielfoto van Laurens

  Aanbod van Laurens

  Geplaatst door Laurens
  Ik wil graag wat bijdragen om mensen verder te helpen in hun leven, studie, taal etc. Ik vind het belangrijk dat we elkaar helpen als dat kan. Ik kan iemand helpen met de Nederlandse taal. Ik ben ha... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Debbie

  Aanbod van Debbie

  Geplaatst door Debbie
  Ik zoek voor school vrijwilligerswerk. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Ik help graag mensen en vind het ook heel leuk om te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Oscar

  Actief, sociaal en enthousiast, als het maar vanuit huis kan...

  Geplaatst door Oscar
  Ik ben een doener, maar door corona zit ik thuis, aangezien ik onder de risicogroep val, omdat ik niet aangeboren hersenletsel heb. Daarom ben ik opzoek naar werk wat ik vanuit huis kan doen. Mijn... Lees meer
 • Profielfoto van Hylke

  Aanbod van Hylke

  Geplaatst door Hylke
  Ik heb als tiener zelf baat gehad bij het krijgen van hulp door enthousiaste vrijwilligers. Nu wil ik mij mede hierdoor, en nadat ik de afgelopen jaren voornamelijk lange werkdagen heb gemaakt, inzett... Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Incidenteel ben ik beschikbaar om eenvoudige administratieve zaken te verrichten. Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Er ia=s veel om dankbaar te zijn voor mijn carriere, die eind oktober 2017 ten einde liep. Nu wil ik iets terug doen voor hen die dat nodig hebben en mijn kunde daarbij past Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Iemand hulp nodig door corona? Ik ben fit en kan bv hond uitlaten, tuin onderhouden, boodschappen, klein huishoudelijke dingen bv ramen wassen buiten. Max 10 min fietsen van elderveld Arnhem. Rob Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Hallo, Ik heb een fulltime baan maar ik vind het leuk om daarnaast anderen te helpen met het instellen en/of aansluiten van computer, TV, iPad en/of geluidsapparatuur. Ik ben daar handig en nauwkeuri... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Gezien mijn werkervaring en opleiding ligt financieel'economisch, organisatorisch het meest voor de hand. Ik beschik over voldoende vrije tijd. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.