Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Dees

  Klusjes vanuit huis!!

  Geplaatst door Dees
  Ik ben immobiel en chronisch vermoeid. Toch zou ik me graag nuttig maken. Heeft u misschien thuiswerk voor mij? Inpakken, invoeren in computer, sorteren, belrondje doen, rooster maken, protocol sc... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Gratis hulp voor (mantelzorger van ) 65+ met geheugenproblemen

  Geplaatst door John
  Sinds enige tijd draait in Overbetuwe het project HANDIG. Aan mensen van 65 jaar of ouderin Overbetuwe, die vergeetachtig zijn, een geheugenprobleem hebben of licht dementerend zijn, worden gratis hul... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik ben Richard, en ik heb in het verleden zelf hulp nodig gehad en niet gekregen dus ik weet hoe belangrijk aandacht en een luisterend oor kan zijn. Ik zou graag wat van mijn vrije tijd willen delen m... Lees meer
 • Profielfoto van Arent

  Aanbod van Arent

  Geplaatst door Arent
  Ben circa 1 dagdeel per week beschikbaar, bij voorkeur op maandag of dinsdag Lees meer
 • Profielfoto van Omid

  Aanbod van Omid

  Geplaatst door Omid
  Omdat ik door corona nu minder werk heb en meer tijd, leek het me verstandig om te kijken of ik de medemens van dienst kan zijn. Ik zou het beste iets technisch of qua bouw beschikbaar kunnen zijn. ... Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik wil me graag belangeloos inzetten voor mijn medemens, iemand die dit nodig heeft. Het liefst op het gebied van huisbezoek, administratie op orde brengen. Boodschapje doen, boswandeling of stukje fi... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben handig, hulpvaardig en zorgzaam. Ik ben met pensioen en ben actief voor de huisbezoeken voor enquete 75+, Overbetuwevoorelkaar, Vrijwilligers Steunpunt, het Wijkplatform, de Huiskamer van Elst ... Lees meer
 • Profielfoto van Niek

  Aanbod van Niek

  Geplaatst door Niek
  Door de Corona crisis zit ik nu werkenloos thuis. In deze tijd maak ik mij graag nuttig voor anderen in de maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Heeft u hulp nodig met boodschappen doen, omdat u in deze periode een van onze zorgtoppers bent? Ik kijk graag samen met u, of ik iets kan betekenen. Deze oproep geldt ook voor senioren, die moeilijk... Lees meer
 • Profielfoto van Adrienne

  Aanbod van Adrienne

  Geplaatst door Adrienne
  Ik ben 61 jaar. In deze moeilijke tijd wil ik graag mijn bijdrage leveren om door deze crisis te komen en daarbij de kwetsbare mensen te ondersteunen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.