Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mariet

  Zoek jij een taalmaatje die jou helpt bij het verbeteren van de Nederlandse taal?

  Geplaatst door Mariet namens Stimenz Apeldoorn
  Zoek jij een taalmaatje die jou helpt bij het verbeteren van de Nederlandse taal? Reageer dan op dit bericht. Wij bij MaatjesApeldoorn hebben verschillende taalmaatjes actief die jou graag helpen. ... Lees meer
 • Profielfoto van Lotte

  Coaching & begeleiding - dagbesteding

  Geplaatst door Lotte namens Comfort Home | by Robin Wood
  Vind jij het leuk om met je handen te werken en met hout dan hebben wij misschien leuke activiteiten voor jou! In onze houtwerkplaats kloven wij hout tot brandhout, aanmaakhout en bbq-hout, recyclen w... Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Imran

  mensen helpen met koken

  Geplaatst door Imran
  ik heb interesse in de keuken, Ik ben nieuw in Nederland en ik woon in azc.ik ben Turks.ik kan frans,Engels ,Turks en een beetje Nederlands praaten. dus tijdens de koken ik wil graag oefenen mijn t... Lees meer
 • Profielfoto van Ineke

  tekst redigeren en/of corrigeren.

  Geplaatst door Ineke
  Als ex-docent Engels heb ik me de laatste jaren toegelegd op het redigeren en corrigeren van teksten in het Nederlands en in het Engels. Ik wil u graag op dit gebied helpen. Met vriendelijke groet... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik heb vanuit mijn studie de opdracht gekregen om een maatje te vinden die ik in ieder geval 6 maanden lang kan helpen of vergezellen in de manier waarop dat gewenst is. Ik zou u graag helpen in huish... Lees meer
 • Profielfoto van Arjan

  Aanbod van Arjan

  Geplaatst door Arjan
  Vanwege het feit dat ik afgekeurd ben zoek ik nu invulling voor door de week. Zoals klusjes en ondersteuning. Ik heb ook een rijbewijs B en een auto. Het lijkt mij leuk ook meer contacten te verkrijge... Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Aanbod van Leo

  Geplaatst door Leo
  Door pensioen tijd over en ben benieuwd wat er zoal gevraagd wordt. Wellicht komt er iets op mijn pad waar een ander iets aan heeft en ik leuk vindt om te doen Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Wil graag wat doen voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Ben cliënt begeleider geweest. Lees meer
 • Profielfoto van Jaap

  Aanbod van Jaap

  Geplaatst door Jaap
  Elkaar helpen en blij maken Lees meer
 • Profielfoto van Alwin

  Aanbod van Alwin

  Geplaatst door Alwin
  Na jaren lang als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben aan diverse succesvolle bedrijven heb ik nu mijn ondernemingen verkocht, graag zou ik nu wat belangeloos terug willen doen voor de community.... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.