Vrijwilligers op Vitessevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Graag contacten op doen en mensen graag helpen. Heb ook een zoon van 6 jaar Lees meer
 • Profielfoto van Maaike

  Aanbod van Maaike

  Geplaatst door Maaike
  Ik zou tijdens deze tijd graag mijn tijd gebruiken om anderen te helpen. Lees meer
 • Alle 1017 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Erin

  Aanbod van Erin

  Geplaatst door Erin
  Ik wil graag vluchtelingen helpen in nederland om ze een welkom en veilig gevoel te geven. Ik ben breed inzetbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Dione

  Aanbod van Dione

  Geplaatst door Dione
  Ik ben dione en ben 19 jaar oud. Ik werk momenteel in de zorg als woonbegeleider van een complexe groep jongeren. Ik heb hiervoor met oudere met een beperking gewerkt. Ik ben nog in opleiding maar heb... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Wil mijn vrije tijd zo nuttig mogelijk besteden; heb enige ervaring met hulp voor mensen met een Arabische achtergrond, bij het leren van de Nederlandse taal. Lees meer
 • Profielfoto van Matoesjka

  Taal

  Geplaatst door Matoesjka
  Ik wil in Andelst en omgeving helpen bij: Bouwkundig advies Het leren van de Nederlandse taal Leren lezen en schrijven voor volwassenen Ik kan alleen werken in een rook- en parfumvrije omgeving ... Lees meer
 • Profielfoto van Riliena

  Aanbod van Riliena

  Geplaatst door Riliena
  Ik zou graag andere mensen willen helpen als ze het zelf niet even niet alleen kunnen doen of niet iemand hebben om mee om te gaan. Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Aanbod van Robin

  Geplaatst door Robin
  mijn gezondheid laat niet toe om een betaalde baan, de laatste jaren zit ik vaak thuis .ik wil mijn tijd doorbrengen onder mensen. aangezien ik alleen lichte werkzaamheden kan verrichten wil ik voor m... Lees meer
 • Profielfoto van Milenco

  Juridische ondersteuning

  Geplaatst door Milenco
  In februari 2020 ben ik begonnen aan de duale (combinatie van werken en leren) opleiding HBO-Rechten. Het komt regelmatig voor dat ik tijd vrij heb. Daarom dacht ik bij mezelf: waarom besteed ik deze ... Lees meer
 • Profielfoto van Helen

  Aanbod van Helen

  Geplaatst door Helen
  Ik wil graag andere helpen die het zwaarder hebben. Dit zou kunnen door leuk een praatje te maken, ze een nieuwe skill te leren of te helpen met de Nederlandse taal. Het sociale aspect hiervan vind ik... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.